În Stoc

MacBook Pro 14 M1 Pro 8CPU/14GPU/16/512GB Silver 2021

Color:

Memory:

  • 8 601 RONMacBook super puternic

Cu un ecran uimitor Liquid Retina XDR, un procesor unic M1 Pro sau M1 Max, o baterie de lungă durată și o gamă versatilă de porturi, cel mai puternic și mai productiv MacBook Pro de la Apple face posibil să faci ceea ce până acum se credea imposibil.


Performanță revoltătoare

Cu până la 10 nuclee CPU și până la 16 nuclee GPU, un Neural Engine cu 16 nuclee, lățime de bandă de memorie de până la 200 Gb/s și suport pentru codecuri H.264, HEVC și ProRes, M1 Pro deschide noi posibilități de lucru cu cele mai intense proiecte de muncă.


Performanța scandaloasă nu este limita

Cipul M1 Max super-puternic de calitate profesională, cu procesor cu 10 nuclee, GPU cu până la 32 de nuclee și Neural Engine cu 16 nuclee, are o viteză de procesare grafică și o lățime de bandă de memorie de două ori mai mari decât cipul M1 Pro. Folosind două procesoare media pentru codare și unul pentru decodare, codificarea video este acum de până la 2 ori mai rapidă.Alegeți configurația potrivită

Modelele MacBook Pro de 14 inchi și 16 inci pot fi echipate cu cipuri M1 Pro și M1 Max din care să aleagă. În orice caz, ți se garantează performanțe nemaivăzute până acum: editați până la șapte fluxuri de videoclipuri 8K ProRes în Final Cut Pro, notați în HDR, lucrați cu videoclipuri 8K ProRes 4x4 sau compilați codul în Xcode. Și toate acestea le poți face nu pe echipamente profesionale, ci pe MacBook Pro.


Toată ziua fără reîncărcare

Acum aveți timp să faceți de mai multe ori mai mult și să nu experimentați o lipsă de taxă. MacBook Pro de 14 inchi vă va permite să vizionați videoclipuri timp de până la 17 ore sau să navigați pe internet fără fir timp de până la 11 ore. Modelul de 16 inchi va funcționa în modul de redare video până la 21 de ore și va oferi până la 14 ore de lucru pe Internet.


Răcire puternică

Sistemul avansat de răcire asigură cu până la 50% mai mult flux de aer chiar și la viteze mici ale ventilatorului. Iar pentru majoritatea sarcinilor de zi cu zi, sistemul de răcire nici nu va trebui să funcționeze - atât de eficiente sunt cipurile M1 Pro și M1 Max.Afișare fără egal

Cu peste un miliard de culori și nuanțe și un raport de contrast de milion la unu, afișajul Liquid Retina XDR duce calitatea imaginii la următorul nivel. Calibrat din fabrică și acceptat de moduri profesionale de gradare XDR, afișajul este ideal pentru aplicații de design și editare video și foto. Suportul pentru ProMotion și rata de reîmprospătare adaptivă de până la 120 Hz asigură afișarea lină a mișcărilor chiar și ascuțite și derulare super-soft.


Ești clar vizibil

Cu rezoluția dublă a camerei (până la 1080p), o deschidere mai mare și un senzor cu pixeli mai eficienți, imaginile dvs. sunt întotdeauna luminoase și clare, chiar și în condiții de lumină scăzută. Trei microfoane cu o reducere de zgomot de până la 60% captează chiar și cele mai silentioase sunete cu acuratețe și transmit vocea în mod clar.


Audio spațial

Un sistem cu șase difuzoare, dintre care patru sunt woofere, oferă până la 80% mai mult bas și înalte uimitor de clare și puternice. MacBook Pro oferă sunet spațial Dolby Atmos pentru sistemele audio profesionale rivale.


Mai multe porturi, mai multe opțiuni

Trei porturi Thunderbolt 4 de mare viteză vă permit să conectați aproape orice dispozitiv periferic la MacBook Pro. Portul HDMI este potrivit pentru conectarea televizoarelor și monitoarelor. Când conectați căștile la ieșirea de 3,5 mm, sistemul ajustează automat parametrii de sunet. Datorită slotului pentru card SDXC, puteți transfera rapid fotografii și videoclipuri. Iar conectorul MagSafe 3 este pentru cablul de încărcare rapidă. Modelele cu cip M1 Max acceptă până la trei monitoare Pro Display XDR și un televizor 4K. Modelele cu cip M1 Pro pot conecta până la două monitoare Pro Display XDR.
Conectori pentru conexiuni
Conexiune 3 x THUNDERBOLT 4 (USB-C), 1 x HDMI, 1 x Ieșire pentru căști de 3,5 mm, 1 x MAGSAFE 3 POWER, 1 x Slot pentru card SDXC
Conținutul livrării
Echipamente - MacBook Pro de 14 inchi
- Adaptor de alimentare USB-C de 96 W
- Cablu de încărcare USB-C (2 m)
Dispozitiv de stocare
Memorie 512 GB (SSD)
Ecran
Diagonală 14 inci
Rezoluție și tehnologie Display Retina LED de 14 inchi cu tehnologie IPS
Rezoluție 3024x1964
În plus
Informații suplimentare - Touch ID
- Senzor de lumină ambientală
- Trackpad Force Touch pentru controlul cursorului și detectarea atingerii
- Tastatură magică cu iluminare din spate de dimensiune completă
Principalele caracteristici
Anul emiterii 2021
bara de atingere Nu
CPU Apple M1 Pro
Culoare Argint
mărimea 31,26 X 22,12 X 1,55 cm
Model MacBook Pro
RAM 16 GB
Putere și baterie
Durata de viata a bateriei MacBook Pro de 14 inchi vă va permite să vizionați videoclipuri timp de până la 17 ore sau să navigați pe internet fără fir timp de până la 11 ore. Modelul de 16 inchi va funcționa în modul de redare video până la 21 de ore și va oferi până la 14 ore de lucru pe Internet.
Sunet
Audio - Sistem Hi-Fi cu șase difuzoare, inclusiv două de joasă frecvență cu suprimare a rezonanței
- Sunet surround stereo
- Suportă redarea conținutului Dolby Atmos și suport pentru înregistrarea audio de calitate studio
— 3,5 mm ieșire pentru căști

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Etichete: MacBook Pro 14 M1 Pro 8CPU/14GPU/16GB/512GB Argintiu (MKGR3) 2021, MKGR3, MacBook Pro

Apple - numai în iCenter.eu
+380992288828 (Call Center)

Contact

MAGAZINELE NOASTRE: