În Stoc

Apple iPhone 13 Pro 128GB Gold

Color:

Memory:

 • 5 593 RONProduse asemănătoare

Ce este Apple iPhone 13 Pro?

 • Doar. Ireal

  Sistem de cameră mult mai puternic. Senzații absolut noi de pe afișaj. Cel mai rapid cip pentru iPhone. Forță excepțională. Și o creștere uriașă a duratei de viață a bateriei. Totul este Pro.

  Camere la un nou nivel

  Sistemul de camere Pro a primit cea mai mare actualizare de până acum. Hardware-ul îmbunătățit vă permite să transferați și mai multe detalii. Software-ul inteligent deschide noi posibilități pentru realizarea de fotografii și videoclipuri. Cipul super-rapid suportă toate aceste inovații. Deci nu ai filmat încă.

  Mmm, macro

  Noua cameră cu unghi ultra-larg, cu un obiectiv reproiectat și un sistem puternic de focalizare automată poate fotografia acum până la 2 cm de subiect. Cele mai mici detalii vor arăta mari - un model de frunze, picioare de insecte sau o picătură de rouă. Mare frumusețe.

  Și chiar și video macro

  Fotografia macro este doar începutul. Acum puteți înregistra videoclipuri macro, chiar și cu încetinitorul sau cu interval de timp. Pregătește-te să fii surprins.

  Grăbește-te noaptea

  iPhone 13 Pro este construit pentru fotografierea cu lumină scăzută. Camera cu unghi larg cu deschidere mare și cel mai mare senzor al nostru folosește puterea unui scaner LiDAR pentru portrete în modul de noapte. Camera cu unghi ultra-larg cu noua focalizare automată are o deschidere semnificativ mai mare și un senzor mai rapid. Iar camera telefoto are un mod Noapte.

   • Camera cu unghi larg captează de până la 2,2 ori mai multă lumină atunci când înregistrați fotografii și videoclipuri.
   • Camera cu unghi ultra larg captează cu 92% mai multă lumină atunci când înregistrați fotografii și videoclipuri.
   • Modul noapte este acum pe toate camerele.

Zoom-ul merge înainte

Cu o lungime focală de 77 mm și zoom optic de 3x, noua cameră teleobiectivă este ideală pentru portrete clasice sau pentru captarea fotografiilor și videoclipurilor de la distanță. Și dacă subiectul este aproape, puteți regla gradul de estompare a fundalului și puteți experimenta efecte de iluminare de studio în modul Portret.

 • Zoom optic 3x pentru camera telefoto.
 • Raza de zoom optic de 6x pentru întregul sistem de camere.


   Focalizarea este tradusă. Se produce efectul

   Prezentarea modului de efect cinematografic

   Acum iPhone-ul poate filma videoclipuri cu o adâncime mică de câmp și poate face tranziții automate de focalizare de la subiect la subiect. Modul Efect cinematografic recunoaște când un subiect nou este pe cale să intre în cadru și schimbă imediat focalizarea asupra acestuia - videoclipul tău devine și mai expresiv. Puteți muta focalizarea pe alt subiect sau puteți regla bokeh-ul după fotografiere. Încercați, suntem foarte interesați de ceea ce obțineți.

   • Modul Efect cinematografic vă permite să reglați adâncimea câmpului după fotografiere
   • Înregistrați cu orice cameră: wide, ultra wide sau teleobiectiv.
   • Suporta Dolby Vision HDR.


   Găsește-ți aspectul

   Stiluri fotografice

   Presetările fotografice vă permit să aplicați setările selectate de ton și căldură fotografiilor dvs. În același timp, nuanțele cerului și ale pielii rămân naturale - nu se va putea obține un astfel de efect cu filtrele convenționale. Alegeți un șablon Apple: colorat, contrast ridicat, cald sau rece. Dacă doriți, puteți seta parametri mai precisi pentru stilul dorit. Setați stilul de fotografiere după bunul plac o dată și va fi aplicat automat.

   • Creșterea nuanței pentru culori saturate mai strălucitoare. Reduceți pentru umbre și contrast mai pronunțate.
   • Creșteți căldura pentru a sublinia subtonurile aurii. Scădeți pentru a adăuga mai multe nuanțe albăstrui.

   Trage. Editați | ×. trimite

   Toate acestea în ProRes

   Acesta este primul nostru smartphone care poate filma și edita un film complet ProRes sau Dolby Vision.

   ProRes înseamnă definiție înaltă a imaginii și compresie scăzută. Astfel, puteți crea conținut video gata de publicare și de prezentare din mers. Acum puteți începe și finaliza un proiect ProRes chiar pe iPhone. Sau deschideți videoclipul ProRes iPhone direct în Final Cut Pro pe Mac.

   Va fi disponibil mai târziu.

   Tone de tehnologie la fiecare fotografie

   Smart HDR 4 optimizează scena bucată cu bucată

   Smart HDR 4 folosește puterea de procesare a Neural Engine pentru învățarea automată și personalizarea pentru mai multe persoane într-un cadru. Software-ul nostru funcționează cu un procesor de semnal de imagine pentru a regla automat contrastul, iluminarea și nuanța pielii pentru fiecare persoană. Pentru a face totul perfect.

   Deep Fusion analizează fiecare pixel al unei expuneri multiple

   Dacă nu există suficientă lumină în cadru, tehnologia Deep Fusion vine în ajutor. Împreună cu Neural Engine, analizează toți pixelii dintr-o imagine capturată la diferite expuneri. Din zonele cele mai reușite se formează imaginea finală, în care detaliile maxime și cele mai fine texturi.

   Mai multe despre fiecare cameră

   teleobiectiv

   • Distanța focală 77 mm
   • Zoom optic 3x
   • Diafragma ƒ/2,8
   • Suport Focus Pixel
   • Lentila cu șase elemente
   • Stabilizare optică a imaginii

   Ultra Wide

   • Distanța focală 13 mm
   • Diafragma ƒ/1,8
   • Matrice mai rapidă
   • Suport Focus Pixel
   • Lentila cu șase elemente

   unghi larg

   • Distanța focală 26 mm
   • Dimensiunea pixelilor 1,9 µm
   • Diafragma ƒ/1,5
   • Suport pentru Focus Pixels pe întreaga matrice
   • Lentilă cu șapte lentile
   • Stabilizare optică a imaginii prin schimbarea senzorului

   Sistemul de camere TrueDepth este, de asemenea, în top

   Modul Efect film, Stiluri foto, Video ProRes, Video Dolby Vision HDR, Modul Portret, Selfie în modul noapte, Smart HDR 4, Deep Fusion și multe altele sunt, de asemenea, disponibile pentru TrueDepth.

   wow selfie

   Procesorul A15 Bionic și camera TrueDepth alimentează și Face ID, o tehnologie de autentificare extrem de sigură.

   A15 Bionic - este puterea lui Pro

   Noul GPU cu 5 nuclee redă grafica cu până la 50% mai rapid decât orice alt procesor iPhone. Noile nuclee de performanță și eficiență vă permit să abordați cele mai dificile sarcini în timp ce economisiți bateria.

   Neural Engine ultra-rapid procesează până la 15,8 trilioane de operații pe secundă și alimentează Cinema Effect, Smart HDR 4 și multe altele.

   Un procesor de semnal de imagine actualizat reduce zgomotul și ajustează maparea tonurilor la un nivel cu totul nou.

   Bateria durează și mai mult

   iPhone 13 Pro Max durează mai mult decât orice alt iPhone. Și cu încărcătorul MagSafe, se vor încărca și mai repede.

   • Durată de viață a bateriei cu până la 2,5 ore mai mare pe iPhone 13 Pro Max.
   • Durată de viață a bateriei cu până la 1,5 ore mai mare pe iPhone 13 Pro.

   În legătură. Pe moment

   Cu iOS 15, puteți partaja filme, muzică și alt conținut de pe ecran cu oamenii de pe ecran în timpul unui apel FaceTime. Notificările sunt ușor de configurat, astfel încât să vedeți doar relevante în acest moment și să vă concentrați pe lucrul principal. Și pentru a trimite instantaneu un e-mail, a efectua un apel sau a obține indicații de orientare, trebuie doar să atingeți textul corespunzător din fotografie.

   Datele dvs. sunt protejate

   iPhone vă oferă control complet asupra datelor dvs. personale și acces la acestea. Informațiile de confidențialitate vizibile vă ajută să alegeți aplicațiile în funcție de modul în care acestea vă folosesc datele. Aplicațiile trebuie să obțină permisiunea utilizatorului înainte de a-și putea urmări activitățile în aplicații și site-uri web terță parte. Și acesta este doar începutul.

   Un design bun este bun pentru planetă

   Toate magazinele, birourile, centrele de date și departamentele noastre de operațiuni sunt deja neutre în carbon. Până în 2030, toate produsele noastre vor fi neutre din punct de vedere al carbonului, la fel și utilizarea lor. Anul acesta, am eliminat ambalajele din cutie de plastic pentru iPhone 13 și iPhone 13 Pro, economisind 600 de tone metrice de plastic. Iar fabricile noastre de asamblare a dispozitivelor au trecut la o producție complet fără deșeuri.

   Un întreg telefon de divertisment

   Ascultați melodii, albume și selecții online de la editorii noștri de muzică. Urmărește emisiunile despre care vorbește toată lumea. Descoperiți noi jocuri interesante. Serviciile Apple sunt cel mai interesant conținut la îndemâna ta. Și Apple One le reunește pe toate într-un format convenabil, cu un singur abonament.

   Magia se înmulțește

   Tot ceea ce îți place la iPhone funcționează și mai bine cu Mac, iPad și Apple Watch - automat, ca prin magie. Puteți răspunde la apeluri de pe orice dispozitiv convenabil. Faceți fotografii pe iPhone care vor apărea imediat pe Mac. Și citiți orice mesaj de pe toate dispozitivele dvs. La fel de ușor ca o plăcintă.

   Echipamente

   • iPhone cu iOS 15
   • Cablu USB-C la Lightning
   • Documentație
   aparat foto
   Permisiune 12 + 12 + 12 MP. f/2,8 + f/1,5 + f/1,8. Video HDR în Dolby Vision până la 4K la 60 fps, Corectarea distorsiunii obiectivului, Eliminarea avansată a ochilor roșii, Înregistrare video cu încetinitorul 1080p la 120 sau 240 fps, Etichetare locație, Mod noapte, Format Apple ProRAW, Stabilizare video cinematografică (4K, 1080p și 720p), video time-lapse în modul noapte, suport pentru pixeli de focalizare cu senzor complet, câmp vizual de 120 de grade, stabilizare optică duală a imaginii, mod portret cu bokeh și adâncime îmbunătățite, zoom digital de până la 15x, zoom redare, mod noapte pentru portrete folosind scaner LiDAR, sunet stereo pentru filme, fotografiere continuă, gamă largă de culori pentru fotografii și fotografii live,
   Video Videoclip 4K la 24, 25, 30 sau 60 fps, video HD 1080p la 25, 30 sau 60 fps, video HD 720p la 30 fps
   Caracteristici hardware
   retelelor — GSM, 3G, 4G (LTE), 5G
   — Wi‑Fi 802.11ax (Wi‑Fi 6) cu tehnologie MIMO 2×2
   — Tehnologie fără fir Bluetooth 5.0
   — Citire capabilă de NFC modul
   Senzori - TrueDepth (Face ID) Recunoașterea feței camerei
   - GPS încorporat, GLONASS, Beidou, Galileo, QZSS
   - Busolă digitală
   - Funcția de localizare iBeacon
   - Barometru
   — Giroscop cu trei axe
   — Accelerometru
   — Senzor de proximitate
   — Senzor de lumină ambientală
   Dispozitiv de stocare
   Memorie 128 GB
   Ecran
   Rezoluție și tehnologie Gamă largă de culori (P3), HDR, True Tone, tehnologie ProMotion, raport de contrast 2.000.000:1, reacție la atingere, Ceramic Shield frontal, Suport în mai multe limbi și seturi de caractere, Luminozitate până la 1200 cd/m², Luminozitate până la 1000 cd/m² m²
   În plus
   Nou sau folosit? iPhone nou
   Protecție împotriva umezelii Evaluat IP68 conform IEC 60529 (submersibil până la 2 metri în apă timp de până la 30 de minute)
   Suport 2 SIM da
   Memorie și procesor
   Procesor și frecvență - Procesor A15 Bionic
   Principalele caracteristici
   Culoare Aur
   Greutate 203 g
   Model iPhone 13 Pro
   Putere și baterie
   Baterie - Baterie Li-ion reîncărcabilă încorporată

   - Capacitate de reîncărcare rapidă: încărcare de până la 50% în 30 de minute cu un adaptor de alimentare de 18 W sau mai mult (se vinde separat)

   - Wireless încărcare (încărcătoare standard Qi acceptate)
   —Încărcare cu adaptor de alimentare sau portul USB de pe computer
   Durata de viata a bateriei Redare video: până la 22 de ore; Vizionare video în modul streaming: până la 20 de ore; Redare audio: până la 75 de ore

   Spune-ţi opinia

   Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

   Etichete: Apple iPhone 13 Pro 128 GB Gold (MLVC3), MLV93, iPhone 13 Pro

   Apple - numai în iCenter.eu
   +380992288828 (Call Center)

   Contact

   MAGAZINELE NOASTRE: